Technologie: oplossing of paard van Troje?

We geloven dat technologie een oplossing is  voor veel van onze problemen. Maar tech brengt vaak juist weer nieuwe problemen met zich mee. Hoe pakken we dit aan?

Spreker Aaron Mirck is kritisch op technologie

Waar kun je Aaron Mirck voor boeken?

Aaron is keynote speaker op het gebied van tech.

Aaron Mirck in het kort

Inhoudelijk sterk, kritisch, inspirerend, dat is Aaron Mirck.

Biografie

Spreker Aaron Mirck stelt een actueel probleem aan de kaak: Is technologie de oplossing voor, of de veroorzaker van problemen?

‘Ongebreideld Tech-optimisme heeft ons in een wurggreep’, is de stellige overtuiging van deze keynote spreker. Hij heeft een heldere mening en zegt ‘We laten ons collectief gijzelen door de digitale cultuur en hebben nauwelijks meer oog voor elkaar. We staan op een kruispunt: gaan we kopje onder in het moeras van de digitale wereld of trekken we er letterlijk op tijd de stekker uit? Als we over tien jaar in een samenleving willen leven waarin mensen oog hebben voor elkaar, moeten we nu radicale keuzes maken’. Een inspirerende keynote over tech? Dan moet je bij Aaron Mirck zijn.

Aaron Mirck is PR-expert, marketing- en communicatieadviseur. Hij was founder/CEO van een techn-startup in de marktcommunicatie (Presscloud) en schrijft voor Frankwatching en Adformatie, waar hij regelmatig PR campagnes van grote corporates fileert of een potige mening over de stand van zaken in het medialandschap presenteert.

Publicaties

’Dit Algoritme deugt niet’ In 2021 publiceerde Aaron de technologische dystopische dichtbundel, herkenbaar en met de nodige dosis humor. 

‘Alles wat PR Bureaus je niet vertellen’ Een self-help boek voor ondernemers die hun PR een serieuze boost willen geven.

Over de keynote van Aaron Merck

Zijn keynote is een aanmoediging tot een kritische blik op technologie. Aaron Mirck inspireert om meer oog voor elkaar te hebben en je niet te verliezen in technologie. Hij gelooft in verhalen als verbindende kracht om mensen meer tot elkaar te brengen. Daarom nodigt hij mensen uit om elkaar meer verhalen te vertellen, waarin zij elkaar mee op reis nemen, door elkaars bril kijken en zo hun horizon verbreden.

Hier kun je spreker Aaron Mirck boeken

Thema’s

  • Technologie
  • Communicatie
  • Deel economie
  • Tijdgeest & media
  • Millenials
  • Start-ups


Marieke vertelt je graag wat je kunt verwachten wanneer een spreker bij je langs komt. Vul hieronder je gegevens in en we streven ernaar binnen een werkdag contact met je op te nemen. Dank voor je interesse!

Op de hoogte blijven van Sprekers voor Publiek?
GaetanaFerla

Doortastende dagvoorzitter en moderator. Zowel off- als online houdt Gaetana Ferla de regie en brengt ze enthousiasme en energie. Betrouwbaar, goed voorbereid en inhoudelijk sterk door haar journalistieke achtergrond.

Michael Kortekaas keynote speaker

Een energieke keynote speaker die mensen in de doe-stand krijgt.  Michael is inzetbaar op thema’s rondom leiderschap, plezier in werk, teambuilding en in high performance werkomgevingen. Verandertrajecten? Boek Michael als …

Al onze sprekers

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van jullie keynote spreker?
Visie, humor, kennis, ervaring, inspiratie, lichtheid. Nieuwe inzichten met liefde en aandacht gebracht. 
Hoe lang duurt een keynote?
De ene keynote duurt langer dan de ander. We hebben de korte variant ( 20 minuten) maar ook een langere. Net wat je wilt. In overleg met de spreker kijken we hoe we de keynote laten aansluiten op de invulling van jullie programma  als het gaat om de tijd.
En wat als ik een maatwerk verhaal wil?
Tuurlijk. Kan hoor! 
Wat als we annuleren?
Dan gaan onze leveringsvoorwaarden aan het werk. 
Wat kost een keynote speech?

Dat hangt af van de spreker die je graag wilt boeken en de lengte van de keynote. Als je een berichtje achterlaat dan kijken we samen naar de mogelijkheden