Een scheutje alchemie doet wonderen

‘Wat als we wat meer naar een aantal wetmatigheden van de natuur zouden gaan luisteren?’ vraagt Ferdi zich in zijn keynote af.

Expert op het gebied van waterbeheer

Waar kun je Ferdi Timmermans voor boeken?

Ferdi Timmermans is spreker

Ferdi Timmermans in het kort

Wanneer je een spreker zoekt met wetenschappelijke en beleidsmatige kennis op het gebied van waterbeheer: Ferdi Timmermans

Biografie

Als wetenschapper raakte hij in de ban van water, bomen, bossen en de wetmatigheden waarmee ontwikkelingen in de natuur elkaar op lijken te volgen. Oorzaak en gevolg, zo u wilt. Hij studeerde chemie. 
Ferdi Timmermans werkt sinds zijn studententijd met H2O en H2 (waterstof). Hij was business manager ‘Watermanagement’ van een groot ingenieursbureau, hoofd van het Departement ‘Water’ bij de Provincies Zuid – Holland en Provincie Utrecht, projectleider bodemsanering van de provincie Zuid- Holland. Hij stond op de short list van de universiteit van Peking om als buitengewoon hoogleraar aangesteld te worden. Nu is hij programma coördinator ‘Waterveiligheid’ bij Stowa (Stichting Onderzoek Toegepast Onderzoek Waterbeheer’). In zijn vrije tijd is hij vrijwilliger bij de dijkbewaking en coördinator van het Klompenpad Hamaritha bij het Gelders Landschapsbeheer.

Over zijn keynote

‘Wat als we wat meer naar een aantal wetmatigheden van de natuur zouden gaan luisteren?’ vraagt Ferdi zich in zijn keynote af. Dat deze er zijn en dat we er van kunnen leren, staat voor hem als een paal boven H2O. Wat die wetmatigheden precies zijn en waarom er een grote urgentie is kennis van deze te nemen, brengt Ferdi met overtuiging, wetenschappelijke intelligentie en onderbouwing met verve over de bühne. Een scheutje alchemie doet wonderen in het geheel en daardoor wordt het echte chemie.

Thema’s

  • Duurzaamheid
  • Watermanagement
  • Waterstof
  • Dijkbeheer
  • Techniek & Innovatie
GaetanaFerla

Doortastende dagvoorzitter en moderator. Zowel off- als online houdt Gaetana Ferla de regie en brengt ze enthousiasme en energie. Betrouwbaar, goed voorbereid en inhoudelijk sterk door haar journalistieke achtergrond.

Michael Kortekaas keynote speaker

Een energieke keynote speaker die mensen in de doe-stand krijgt.  Michael is inzetbaar op thema’s rondom leiderschap, plezier in werk, teambuilding en in high performance werkomgevingen. Verandertrajecten? Boek Michael als …

Al onze sprekers

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van jullie keynote spreker?
Visie, humor, kennis, ervaring, inspiratie, lichtheid. Nieuwe inzichten met liefde en aandacht gebracht. 
Hoe lang duurt een keynote?
De ene keynote duurt langer dan de ander. We hebben de korte variant ( 20 minuten) maar ook een langere. Net wat je wilt. In overleg met de spreker kijken we hoe we de keynote laten aansluiten op de invulling van jullie programma  als het gaat om de tijd.
En wat als ik een maatwerk verhaal wil?
Tuurlijk. Kan hoor! 
Wat als we annuleren?
Dan gaan onze leveringsvoorwaarden aan het werk. 
Wat kost een keynote speech?

Dat hangt af van de spreker die je graag wilt boeken en de lengte van de keynote. Als je een berichtje achterlaat dan kijken we samen naar de mogelijkheden