‘Eerst doen, dan denken’.

Het ging uitstekend met de zaak, totdat Jordi en zijn vrouw Jacqueline hun horeca ondernemingen wegens faillissement moesten sluiten in verband met het C-woord.

Waar kun je Jordi Ramon voor boeken?

Jordi Ramon is spreker

Jordi Ramon in het kort

Een gedreven verteller met een prachtig levensverhaal

Biografie

Jordi heeft een verhaal over alles verliezen, doorpakken en echte vrijheid voelen. Hij kan vertellen over het belang van geld, keuzes maken en jezelf door moeilijke situaties slepen.

Jordi Ramon was horecaondernemer met meerdere zaken. Het ging uitstekend, totdat Jordi en zijn vrouw Jacqueline hun horeca ondernemingen wegens faillissement moesten sluiten in verband met corona. En dan begint de narigheid, want in een soort sadistische sneeuwbal van het lot raakt Jordi óók zijn huis, bed & breakfast en je beste vrienden kwijt.

Jordi en Jacqueline mochten van zichzelf precies 13 minuten en 45 seconden zelfmedelijden hebben. En toen was het tijd om weer iets te gaan doen. Een nieuwe horeca business en 80 uur per week aan de bak? Alsjeblieft niet. Ze trokken hun wandelschoenen aan, hesen een rugzak op hun rug en tijdens een pelgrimstocht naar Santiago de Compostella die bijna drie maanden duurde, ervaarden zij wat het betekent om niets meer te hebben dan elkaar, hun rugzak en de kleding die ze aanhadden.

In tegenstelling tot wat ze altijd dachten ervaarden ze dat vrijheid niet zit in de grootte van het bedrag dat je op je bankrekening hebt staan, maar in de ruimte die je voelt in je hoofd en je hart om ongebruikelijke keuzes te maken die moed en vertrouwen vragen.

Jordi Ramon inhuren als spreker
Wat kun je verwachten als je Jordi Ramon als spreker boekt? Een persoonlijk, goed vertelt verhaal waarin hij beschrijft door welke fases je gaat en waar je de moed vandaan haalt om alles achter je te laten. Hij vertelt over de leuke en de minder leuke dingen. En wat dat hem gebracht heeft.

In zijn boek ‘Doendenkers’ dat in oktober 2021 verscheen omschrijft hij ook wat het besluit om letterlijk een ander pad te gaan bewandelen hen gebracht heeft. De ups en downs, de twijfels en onzekerheden en vooral: de vrijheid die het hen gebracht heeft.

Jordi wil nooit meer personeel en wil vooral mensen en ondernemers inspireren met zijn verhaal over hun avontuur. Veel mensen willen geen ingrijpende beslissingen nemen, maar als je niet anders kan, brengt dat onverwachtse rijkdom. Jordi vertelt in zijn keynote wat ‘doen’ voordat je gaat ‘denken’ hen gebracht heeft.

Hier kun je Jordi boeken.


Marieke vertelt je graag wat je kunt verwachten wanneer een spreker bij je langs komt. Vul hieronder je gegevens in en we streven ernaar binnen een werkdag contact met je op te nemen. Dank voor je interesse!

Op de hoogte blijven van Sprekers voor Publiek?
GaetanaFerla

Doortastende dagvoorzitter en moderator. Zowel off- als online houdt Gaetana Ferla de regie en brengt ze enthousiasme en energie. Betrouwbaar, goed voorbereid en inhoudelijk sterk door haar journalistieke achtergrond.

Michael Kortekaas keynote speaker

Een energieke keynote speaker die mensen in de doe-stand krijgt.  Michael is inzetbaar op thema’s rondom leiderschap, plezier in werk, teambuilding en in high performance werkomgevingen. Verandertrajecten? Boek Michael als …

Al onze sprekers

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van jullie keynote spreker?
Visie, humor, kennis, ervaring, inspiratie, lichtheid. Nieuwe inzichten met liefde en aandacht gebracht. 
Hoe lang duurt een keynote?
De ene keynote duurt langer dan de ander. We hebben de korte variant ( 20 minuten) maar ook een langere. Net wat je wilt. In overleg met de spreker kijken we hoe we de keynote laten aansluiten op de invulling van jullie programma  als het gaat om de tijd.
En wat als ik een maatwerk verhaal wil?
Tuurlijk. Kan hoor! 
Wat als we annuleren?
Dan gaan onze leveringsvoorwaarden aan het werk. 
Wat kost een keynote speech?

Dat hangt af van de spreker die je graag wilt boeken en de lengte van de keynote. Als je een berichtje achterlaat dan kijken we samen naar de mogelijkheden