Struikelend voorwaarts leven

Falen, spreekangst, je podium pakken. Het gaat in de kern allemaal over hetzelfde: verbinding.

Je verhaal vinden

Waar kun je Saakje Bakker voor inschakelen? 

Saakje is spreker op het gebied van storytelling, podium- en faalangst.

Saakje Bakker in het kort

Positief, persoonlijk, enthousiasmerend.

Biografie 

‘Waar ben ik nou toch mee bezig?’ vraagt bedrijfskundige Saakje zichzelf in 2014 af, zittend op de smeulende resten van een ogenschijnlijk succesvol leven. Ze nam ontslag, zegde de huur op en verkocht 80% van haar spullen. Tufte met gezwinde spoed terug naar Friesland om 6 maanden bij haar ouders te gaan wonen, waarvan ze er minstens 4 sliep. (Denkt ze).
Tijdens haar zwerftocht door Frankrijk vond ze haar nieuwe liefde: storytelling. Ze startte in 2017 met de Storytellingacademie. Ontdekte dat ze serieuze spreekangst had en schreef mee aan het boek ‘Fouten Maken Moed’ van Remco van der Drift. Achter de schermen was ze betrokken bij de oprichting van het Instituut voor Faalkunde. Ze werd een bekende spreker met faalangst over faalangst.
Sinds 2019 begeleidt ze mensen in het vinden van hun verhaal, of het vinden van de juiste vorm om een boodschap over te brengen, zowel in een zakelijke als in een persoonlijke context.

In haar werk als spreker brengt ze alles bij elkaar: haar bedrijfskundige hart, haar werkervaring bij een grote gemeente, liefde voor verhalen en struikelend voorwaarts leven.

Saakje als spreker

Falen, spreekangst, je podium pakken. Het gaat in de kern allemaal over hetzelfde: verbinding. Hoe verbind je je met jezelf, hoe verbind je je met de ander en hoe kun je daarin verhalen gebruiken?

Thema’s

  • Jeugd, jeugdzorg en jeugdhulpverlening
  • Onderwijs
  • Zorg en welzijn
  • Jongvolwassenen
  • Kinderbescherming
  • Persoonlijke groei en ontwikkeling

 


Marieke vertelt je graag wat je kunt verwachten wanneer een spreker bij je langs komt. Vul hieronder je gegevens in en we streven ernaar binnen een werkdag contact met je op te nemen. Dank voor je interesse!

Op de hoogte blijven van Sprekers voor Publiek?
GaetanaFerla

Doortastende dagvoorzitter en moderator. Zowel off- als online houdt Gaetana Ferla de regie en brengt ze enthousiasme en energie. Betrouwbaar, goed voorbereid en inhoudelijk sterk door haar journalistieke achtergrond.

Michael Kortekaas keynote speaker

Een energieke keynote speaker die mensen in de doe-stand krijgt.  Michael is inzetbaar op thema’s rondom leiderschap, plezier in werk, teambuilding en in high performance werkomgevingen. Verandertrajecten? Boek Michael als …

Al onze sprekers

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van jullie keynote spreker?
Visie, humor, kennis, ervaring, inspiratie, lichtheid. Nieuwe inzichten met liefde en aandacht gebracht. 
Hoe lang duurt een keynote?
De ene keynote duurt langer dan de ander. We hebben de korte variant ( 20 minuten) maar ook een langere. Net wat je wilt. In overleg met de spreker kijken we hoe we de keynote laten aansluiten op de invulling van jullie programma  als het gaat om de tijd.
En wat als ik een maatwerk verhaal wil?
Tuurlijk. Kan hoor! 
Wat als we annuleren?
Dan gaan onze leveringsvoorwaarden aan het werk. 
Wat kost een keynote speech?

Dat hangt af van de spreker die je graag wilt boeken en de lengte van de keynote. Als je een berichtje achterlaat dan kijken we samen naar de mogelijkheden