Vlotte, jonge dagvoorzitter en gespreksleider die dóórvraagt

Gaetana Ferla houdt het tempo erin en zorgt dat wat verteld moet worden ook aan bod komt. Ze heeft een journalistieke achtergrond die goed van pas komt in haar rol als moderator en dagvoorzitter. Een energieke presentator nodig die helder neerzet waar het om gaat? Fantastisch is in interviewen? Gaetana Ferla is je vrouw.

 

Foto: Heijblom fotografie

 

Voor wat kun je Gaetana Ferla boeken?

Gaetana is dagvoorzitter en moderator/gespreksleider voor kleine en grote events. Ze weet zich goed tot verschillende mensen te verhouden, zowel een zakelijk publiek als bijvoorbeeld bezoekers van een bewonersbijeenkomst. Deze spreker heeft tijdens de lockdown niet stil gezeten en is een kei in online bijeenkomsten moderaten. Een vak apart, weten we inmiddels. Hoewel haar hart bij live events ligt, heeft ze inmiddels veel ervaring in online.

Gaetana in het kort

Een presentator die de energie erin houdt. Ze heeft een enorme interesse in mensen en hun verhaal; dit zie je in haar stijl van presenteren en interviewen terug. Ze vraagt dóór, luistert, en kan goed omgaan met groepen die zich gehoord moeten voelen. Met haar Nederlands-Italiaanse roots is ze naar eigen zeggen zowel een presentator met passie, als met nuchterheid. Haar aanstekelijke enthousiasme maakt het helemaal af.

Biografie

Ze studeerde journalistiek, maar werd verliefd op het presentatievak. Dat deze twee elkaar goed aanvullen is niet meer dan logisch, en als organisator van een event pluk je daar de vruchten van. We kunnen het vertellen, maar kijk anders onderstaande showreel. Je ziet dan meteen dat we hier te maken hebben met iemand met een natuurlijk talent voor presenteren. Een fijne, vlotte dame die haar zaakjes op orde heeft en snapt waar ze mee bezig is. Goed voorbereid en on-topic. Wat wens je je als organisator nog meer?

 

Onderwerpen waar deze spreker veel affiniteit mee heeft

  • Communicatie en media
  • Culinair, culinair, culinair
  • Mens en maatschappij
  • Duurzaamheid en technologie
  • Ondernemerschap
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Kunst en cultuur
  • Diversiteit en inclusie

Zelf een cursus spreken in het openbaar volgen? Bijvoorbeeld een workshop dagvoorzitterschap of de introductie cursus Spreken voor Publiek. Kijk eens rond bij trainingsbureau Spreken voor Publiek.

(fotocredits beeld sprekerslijst: BMoments)