Uniek

Je wilt een keynote speaker die inspireert, een dagvoorzitter die zorgt dat de sprekers tot de kern komen of een presentator die de inhoud snapt én de vaart erin houdt. Gaan we regelen.

Contact of boeken

GaetanaFerla

Doortastende dagvoorzitter en moderator. Zowel off- als online houdt Gaetana Ferla de regie en brengt ze enthousiasme en energie. Betrouwbaar, goed voorbereid en inhoudelijk sterk door haar journalistieke achtergrond.

Michael Kortekaas keynote speaker

Een energieke keynote speaker die mensen in de doe-stand krijgt.  Michael is inzetbaar op thema’s rondom leiderschap, plezier in werk, teambuilding en in high performance werkomgevingen. Verandertrajecten? Boek Michael als …

Eva Brouwer dagvoorzitter

Eva Brouwer is veelgevraagd dagvoorzitter en presentatietrainer voor het bedrijfsleven en grote events. Auteur van de #1 bestseller op Managementboek ‘In 10 stappen online presenteren’.

KjellLutz

Dagvoorzitter en moderator die de regie stevig in handen houdt. Kjell heeft een grote passie voor interactieve werkvormen, dus als je op zoek bent naar een dagvoorzitter die dit snapt én je kan adviseren: Kjell Lutz

dagvoorzitter vrouw

Keynote speaker, dagvoorzitter en gespreksleider met unieke stijl. Recht voor zijn raap en zonder omwegen dwars door het midden. Werkte jaren voor de nationale overheid en is dus immuun voor jargon geworden.

Jan Douwe Kroeske

Deze televisie-persoonlijkheid is keynote speaker, dagvoorzitter en uiteraard: presentator. Heeft een passie voor innovatie, duurzaamheid en bewegingsleer.

keynote speaker nft

Huibert-Jan van Roest is debatleider, gespreksleider en keynote speaker over spreken voor publiek en over blockchain, crypto en NFT’s (non fungible tokens) en spreken voor publiek. Van huis uit advocaat en NFT-ondernemer.

diversiteit en inclusie

Bouchra Talidi is keynote speaker diversiteit en inclusie en brengt kennis en ervaring over leiderschap, inclusie en diversiteit. Ook kan zij als dagvoorzitter of gespreksleider werken.

strafrecht keynote speaker

Deze bekende Utrechtse strafrechtadvocaat kun je boeken als keynote speaker, gespreks- en dabatleider. Schreef het boek ‘Wat is waarheid?’ en wordt regelmatig gevraagd door diverse media om zijn visie te geven op strafrechtzaken.

Dagvoorzitter Bertine Muller

Dagvoorzitter en spreker met kennis van lokale overheid, helder communiceren en deep democracy. Bertine Muller begeleidt al jaren bijeenkomsten voor de gemeente Amsterdam en meer.