Energie, duurzaamheid en de kracht van vernieuwing

“Zolang men maar blijft pionieren raakt ik geboeid door de creatieve denkkracht en doelgerichtheid van mensen.”

Keynote speaker op het gebied van duurzaamheid, en meer

Jan Douwe Kroeske is keynote speaker, dagvoorzitter en je kunt hem uiteraard als presentator boeken. Hij ontwikkelde -wellicht interessant voor u-  het programma ‘De Prop’ voor evenementen en congressen, lees daar verderop meer over. 

Jan Douwe Kroeske in het kort

Je noemt iemand niet snel een ouwe rot in het vak, maar Jan Douwe Kroeske behoort toch echt tot die categorie. Hij heeft een echte pioniersgeest; gebaande paden zijn er om van weg te lopen en dat is waar hij jou ook toe uitdaagt. Hij is keynote speaker op het gebied van duurzaamheid, innovatie, energie en bewegingsleer.

Biografie

Van een bewegingswetenschapper en gymleraar die plaatjes ging draaien en radio- en tv-presentator werd, dat is het begin van Jan Douwe Kroeske in een notendop.  In 1985 debuteerde hij op de radio voor VARA en de rest is geschiedenis. Legendarische concerten waren te zien en horen bij zijn radio- en tv-programma’s. ‘2 Meter Sessies’ beginnen op de radio, maar zijn vanaf 1993 ook op tv te zien. Wat ook volgt zijn de programma’s ‘Kippevel’ en het populaire wetenschapsprogramma ‘Jules Unlimited’. 

Hij presenteerde honderden afleveringen van langlopende series en heeft met zijn jarenlange ervaring als dagvoorzitter, presentator en radio- en tv-programmamaker een brede en unieke visie ontwikkeld op muziek & media, samenleving & duurzaamheid, technologie & innovatie én op het vak van ‘presenteren’.

Jan Douwe heeft een zwak voor muzikanten, techneuten, dwarsdenkers, uitvinders, wetenschappers, bestuurders en vrijdenkers. Zolang zij maar pionieren raakt Jan Douwe geboeid door de creatieve denkkracht en doelgerichtheid van mensen. Dat hij keynote speaker zou worden op thema’s van deze tijd, met betrekking tot energie, innovatie en duurzaamheid, is alleen maar logisch. 

Boek nu: De Prop

In zijn programma ‘De Prop’ gaat Jan Douwe aan de hand van filmbeelden met zijn publiek op zoek naar het antwoord op de vraag wat er voor nodig is om het tij te keren als het gaat om de toestand in de wereld. Wat kunnen mensen, organisaties, overheden bijdragen aan een rappe verandering en hoe komt het dat dat nog niet gebeurd is? Wat houdt ons tegen? Neem contact met ons op voor meer informatie. 

keynote speaker innovatie

De keynotes van Jan Douwe Kroeske

Jan Douwe heeft verschillende inspirerende keynotes. De thema’s hiervan zijn terug te vinden in zijn lange carriere als presentator, zoals duurzaamheid, innovatie en leidinggeven. Maar hij heeft ook interessante keynotes over het nut van bewegen, waar hij zijn kennis als bewegingswetenschapper in deelt. 

Thema’s voor keynotes en presentaties

  • Duurzaamheid, technologie en innovatie 
  • Sport en beweging, lichaam en geest
  • Leven en werken vanuit de menselijke maat
  • Presenteren

Jan Douwe als dagvoorzitter

  • Duurzaamheid, technologie en innovatie
  • Sport en beweging, lichaam en geest
  • Sociale vraagstukken 
  • Energievraagstukken

 

Zelf een cursus keynote speech volgen? Kijk eens rond bij trainingsbureau Spreken voor Publiek. Hier kun bijvoorbeeld de training Road to Keynote volgen, waarin je leert hoe je een keynote speech vorm geeft en presenteert. 

GaetanaFerla

Doortastende dagvoorzitter en moderator. Zowel off- als online houdt Gaetana Ferla de regie en brengt ze enthousiasme en energie. Betrouwbaar, goed voorbereid en inhoudelijk sterk door haar journalistieke achtergrond.

Michael Kortekaas keynote speaker

Een energieke keynote speaker die mensen in de doe-stand krijgt.  Michael is inzetbaar op thema’s rondom leiderschap, plezier in werk, teambuilding en in high performance werkomgevingen. Verandertrajecten? Boek Michael als …

Al onze sprekers

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van jullie keynote spreker?
Visie, humor, kennis, ervaring, inspiratie, lichtheid. Nieuwe inzichten met liefde en aandacht gebracht. 
Hoe lang duurt een keynote?
De ene keynote duurt langer dan de ander. We hebben de korte variant ( 20 minuten) maar ook een langere. Net wat je wilt. In overleg met de spreker kijken we hoe we de keynote laten aansluiten op de invulling van jullie programma  als het gaat om de tijd.
En wat als ik een maatwerk verhaal wil?
Tuurlijk. Kan hoor! 
Wat als we annuleren?
Dan gaan onze leveringsvoorwaarden aan het werk. 
Wat kost een keynote speech?

Dat hangt af van de spreker die je graag wilt boeken en de lengte van de keynote. Als je een berichtje achterlaat dan kijken we samen naar de mogelijkheden