Het verhaal inspireert

Sprekers voor publiek weet dat een goede keynote speaker het publiek weet te raken. Herkenning, verbazing, het ‘ja verdomd!’-moment.

Geen gewoon boekingsbureau voor keynote speakers en dagvoorzitters

Wanneer je een spreker, dagvoorzitter of presentator zoekt voor je event kunnen wij je daarbij helpen. Wij kennen onze sprekers en zorgen voor een goede match. Sprekers voor Publiek is geen 13-in-een-dozijn boekingsbureau dat sprekers weg zet als broodjes voor de catering. We weten dat er veel tijd en energie zit in de organisatie van een evenement; jouw energie en tijd. We weten dat het onderwerp belangrijk is en dat het aan de spreker is om te inspireren, aan de dagvoorzitter om dóór te vragen.

We leverden sprekers en dagvoorzitters voor kleine tot zeer grote evenementen. Bovendien hebben wij vakspecialisten in onze portefeuille en mensen die thuis zijn in politiek sensitieve arena’s. Onze sprekers hebben krachtige, unieke verhalen die beklijven. Onze dagvoorzitters zijn ervaren gespreksleiders met verstand van zaken. Vele werkten jaren in het vakgebied van degenen die in de zaal zitten en dus de taal spreken, én door jargon heen kunnen prikken.

Trots op onze sprekers

We zijn trots op onze sprekers. En daarom zijn we zuinig op ze. We parkeren ze niet zomaar ergens. Bel gerust. Dan kijken we samen naar welk verhaal optimaal bijdraagt aan de ontwikkeling binnen jouw organisatie of welke dagvoorzitter de thema’s van jouw bijeenkomst uitstekend kent.

Zelf een spreektraining volgen? Bijvoorbeeld een workshop krachtig presenteren of een helder ondernemersverhaal vertellen? Kijk eens rond bij trainingsbureau Spreken voor Publiek.

Michael Kortekaas keynote speaker

Een energieke keynote speaker die mensen in de doe-stand krijgt.  Michael is inzetbaar op thema’s rondom leiderschap, plezier in werk, teambuilding en in high performance werkomgevingen. Verandertrajecten? Boek Michael als …

Eva Brouwer dagvoorzitter

Eva Brouwer is veelgevraagd dagvoorzitter en presentatietrainer voor het bedrijfsleven en grote events. Auteur van de #1 bestseller op Managementboek ‘In 10 stappen online presenteren’.

KjellLutz

Dagvoorzitter en moderator die de regie stevig in handen houdt. Kjell heeft een grote passie voor interactieve werkvormen, dus als je op zoek bent naar een dagvoorzitter die dit snapt én je kan adviseren: Kjell Lutz

dagvoorzitter vrouw

Keynote speaker, dagvoorzitter en gespreksleider met unieke stijl. Recht voor zijn raap en zonder omwegen dwars door het midden. Werkte jaren voor de nationale overheid en is dus immuun voor jargon geworden.

Jan Douwe Kroeske

Deze televisie-persoonlijkheid is keynote speaker, dagvoorzitter en uiteraard: presentator. Heeft een passie voor innovatie, duurzaamheid en bewegingsleer.

Al onze sprekers

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van jullie keynote spreker?
Visie, humor, kennis, ervaring, inspiratie, lichtheid. Nieuwe inzichten met liefde en aandacht gebracht. 
Hoe lang duurt een keynote?
De ene keynote duurt langer dan de ander. We hebben de korte variant (20 minuten) maar ook een langere. Net wat je wilt. In overleg met de spreker kijken we hoe we de keynote laten aansluiten op de invulling van jullie programma  als het gaat om de tijd.
En wat als ik een maatwerk verhaal wil?
Tuurlijk. Kan hoor! 
Wat als we annuleren?
Dan gaan onze leveringsvoorwaarden aan het werk. 
Wat kost een keynote speech?
Dat hangt af van de spreker die je graag wilt boeken en de lengte van de keynote.
Als je een berichtje achterlaat dan kijken we samen naar de mogelijkheden