Scherpte brengen in vaagtaal

Esther van der Voort. Ongevoelig voor jargon, moeilijk te intimideren.

Waar kun je Esther van der Voort voor boeken?

Esther van der Voort is keynote speaker, dagvoorzitter en gespreksleider.

Esther van der Voort in het kort

Direct, no-nonsense met humor. Komt van de overheid en is wars van wolligheid en jargon, en dat is wat ze meebrengt als dagvoorzitter. Krijgt beweging in taaie onderwerpen. De feedback die we krijgen is lovend als het gaat over haar betrokkenheid en kunde.

Dagvoorzitter Esther van der Voort

Biografie

Esther van der Voort studeerde aan de hogere Bestuursacademie, werd ambtenaar en maakte de switch naar het podium. Ze treed op als stand up comedian, tourt met een theatershow het land door en werkt als dagvoorzitter. Esther spreekt de taal van het bedrijfsleven én overheid. Dit is een unieke combinatie en het werkt. Zoek je een gespreksleider, presentator of dagvoorzitter die entertainment brengt in precies de juiste dosis, iemand die politieke sensitiviteit heeft maar ook feilloos door nikszeggend jargon heen prikt? Esther spreekt de taal van het bedrijfsleven én overheid.

Haar scherpte, betrokkenheid en humor zorgden ervoor dat ze werd gevraagd bij grote bijeenkomsten zoals het intern en extern afscheid van bewindspersonen op het ministerie van SZW, de Sociale Top in Eindhoven (verschillende ministeries) en bij de City Deal (BZK). Ze combineert grote inhoudelijke kennis en ervaring over het sociaal domein, en maakt zich onderwerpen in andere domeinen met plezier en snel eigen.

Esther is samen met Huibert-Jan van Roest eigenaar van het spreektraining bureau ‘Spreken voor Publiek’.

Eshter van der Voort dagvoorzitter

Publicaties

‘Weg met Wollig’ (2020) – een handboek voor iedereen die helder wil leren communiceren, of het nu in een speech, gesprek of op de mail is.

Over haar keynote

De volgende Keynotes doet ze met groot plezier:

  • Spreken voor Publiek
  • Weg met Wollig en ambtelijk taalgebruik
  • Communicatie en Samenwerken
  • Persoonlijke Ontwikkeling

Esther als dagvoorzitter

Esther beheerst als dagvoorzitter een indrukwekkend aantal thema’s:

  • Communicatie
  • Diversiteit & inclusie
  • Overheid, Politiek
  • Werk
  • Sociaal Domein
  • Onderwijs

Zelf een spreektraining volgen? Bijvoorbeeld een workshop krachtig presenteren of een helder ondernemersverhaal vertellen? Kijk eens rond bij trainingsbureau Spreken voor Publiek. Je kunt hier ook terecht voor incompany trainingen op het gebied van spreken en schrijven voor professionele doeleinden. Esther van der Voort is hier ook trainer.

GaetanaFerla

Doortastende dagvoorzitter en moderator. Zowel off- als online houdt Gaetana Ferla de regie en brengt ze enthousiasme en energie. Betrouwbaar, goed voorbereid en inhoudelijk sterk door haar journalistieke achtergrond.

Michael Kortekaas keynote speaker

Een energieke keynote speaker die mensen in de doe-stand krijgt.  Michael is inzetbaar op thema’s rondom leiderschap, plezier in werk, teambuilding en in high performance werkomgevingen. Verandertrajecten? Boek Michael als …

Al onze sprekers

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van jullie keynote spreker?
Visie, humor, kennis, ervaring, inspiratie, lichtheid. Nieuwe inzichten met liefde en aandacht gebracht. 
Hoe lang duurt een keynote?
De ene keynote duurt langer dan de ander. We hebben de korte variant ( 20 minuten) maar ook een langere. Net wat je wilt. In overleg met de spreker kijken we hoe we de keynote laten aansluiten op de invulling van jullie programma  als het gaat om de tijd.
En wat als ik een maatwerk verhaal wil?
Tuurlijk. Kan hoor! 
Wat als we annuleren?
Dan gaan onze leveringsvoorwaarden aan het werk. 
Wat kost een keynote speech?

Dat hangt af van de spreker die je graag wilt boeken en de lengte van de keynote. Als je een berichtje achterlaat dan kijken we samen naar de mogelijkheden