Scherpte brengen in vaagtaal

Esther van der Voort. Ongevoelig voor jargon, moeilijk te intimideren.

Scherpte brengen in vaagtaal

Recht voor zijn raap en zonder omwegen dwars door het midden. Ongevoelig voor jargon, moeilijk te intimideren. Wat op zich behoorlijk intimiderend is. Harde grappen en scherpe conclusies met liefde gebracht. Dat is wat ze leerde op het podium van onder andere het Comedy Cafe Amsterdam, waar zij regelmatig optreedt. Als dagvoorzitter brengt ze wat nodig is om resultaten te bereiken. Als spreker brengt ze scherpte in haar verhalen over nutteloos ambtelijk gezwalk en vaagtaal. Daar heeft ze alle recht toe, gezien het feit dat ze decennialang een hoge positie bij een grote ministerie bekleedde en er in 2020 een boek over schreef: “Weg met wollig’.

Achtergrond Esther

Studeerde aan de hogere Bestuursacademie, werd ambtenaar maar vond het podium leuker. Esther spreekt de taal van het bedrijfsleven én overheid. Haar scherpte, betrokkenheid en humor zorgden ervoor dat ze werd gevraagd bij grote bijeenkomsten zoals het intern en extern afscheid van bewindspersonen op het ministerie van SZW, de Sociale Top in Eindhoven (verschillende ministeries) en bij de City Deal (BZK). Maar ook van de kleinere meer persoonlijke bijeenkomsten maakt ze een nuttig feestje met een spetterend eindresultaat. Ze combineert grote inhoudelijke kennis en ervaring over het sociaal domein, en maakt zich onderwerpen in andere domeinen met plezier en snel eigen.

Esther beheerst als dagvoorzitter een indrukwekkend aantal thema’s: Communicatie, Diversiteit & inclusie, Overheid, Politiek, Werken, Sociaal Domein, Onderwijs. De volgende Keynotes doet ze met groot plezier: Spreken voor Publiek, Weg met Wollig en ambtelijk taalgebruik, Communicatie en Samenwerken, Persoonlijke Ontwikkeling.


Denise vertelt je graag wat je kunt verwachten wanneer een spreker bij je langs komt.Vul hieronder je gegevens in en we streven ernaar binnen een werkdag contact met je op te nemen. Dank voor je interesse!

Op de hoogte blijven van Sprekers voor Publiek?
SaakjeBakker

‘Waar ben ik nou toch mee bezig?’ vraagt bedrijfskundige Saakje zichzelf in 2014 af, zittend op de smeulende resten van een ogenschijnlijk succesvol leven.

Aaron Mick

We geloven dat technologie een oplossing is  voor veel van onze problemen. Maar tech brengt vaak juist weer nieuwe problemen met zich mee.

Al onze sprekers

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van jullie keynote spreker?
Visie, humor, kennis, ervaring, inspiratie, lichtheid. Nieuwe inzichten met liefde en aandacht gebracht. 
Hoe lang duurt een keynote?
De ene keynote duurt langer dan de ander. We hebben de korte variant ( 20 minuten) maar ook een langere. Net wat je wilt. In overleg met de spreker kijken we hoe we de keynote laten aansluiten op de invulling van jullie programma  als het gaat om de tijd.
En wat als ik een maatwerk verhaal wil?
Tuurlijk. Kan hoor! 
Wat als we annuleren?
Dan gaan onze leveringsvoorwaarden aan het werk. 
Wat kost een keynote speech?

Dat hangt af van de spreker die je graag wilt boeken en de lengte van de keynote. Als je een berichtje achterlaat dan kijken we samen naar de mogelijkheden