Nergens recht op

Met een naam als Huibert-Jan kun je niet anders dan een onvervalste kakker worden.

Nergens recht op

Met een naam als Huibert-Jan kun je niet anders dan een onvervalste kakker worden. Huibert-Jan van Roest is dan ook gedoemd om zijn dagen te slijten tussen de crème de la crème van succesvol Nederland. Gelukkig is Huibert-Jan niet te beroerd om zo nu en dan af te dalen uit zijn ivoren toren, om het podium te beklimmen en zijn mening met het plebs te delen. Vanaf deze gepaste hoogte geeft hij een kijkje in zijn wereldbeeld. Dat lijkt voor de gewone man soms wat bot en ongenuanceerd, maar Huib blijft altijd binnen de lijntjes van hoe het eigenlijk heurt. Althans, dat vindt hij zelf.

 

 

Knock Out Comedy Crew

In 2018 besloot advocaat Huibert-Jan van Roest om zich fulltime met zijn grootste passie bezig te gaan houden. Spreken voor publiek. Hij begon met het geven van trainingen, gebaseerd op zijn eigen ervaring als debater, advocaat en stand-up commedian. Anno 2021 heeft Huibert-Jan een grote ervaring met public speaking in de breedste zin van het woord en is hij een ervaren debater. Hij werd Nederlands kampioen beleidsdebatteren, en won het Leeuwarder Cabaretfestival. Huibert-Jan is als debat- en pleittrainer verbonden aan Pleitacademie Als dagvoorzitter schittert hij rond de thema’s Milieu, Duurzaamheid, Technologie, Veiligheid,

Non Fungible Tokens, Blockchain, Cryptocurrency, Beleggen. Zijn keynotes gaan over verschillende onderwerpen: Non Fungible Tokens (blockchain) Cryptocurrency, de toekomst van geld en het bankwezen, Ondernemerschap en Start Ups, Kunst & Cultuur, Spreken voor publiek en “Weg met Wollig

Denise vertelt je graag wat je kunt verwachten wanneer een spreker bij je langs komt.Vul hieronder je gegevens in en we streven ernaar binnen een werkdag contact met je op te nemen. Dank voor je interesse!

Op de hoogte blijven van Sprekers voor Publiek?

SaakjeBakker

‘Waar ben ik nou toch mee bezig?’ vraagt bedrijfskundige Saakje zichzelf in 2014 af, zittend op de smeulende resten van een ogenschijnlijk succesvol leven.

Aaron Mick

We geloven dat technologie een oplossing is  voor veel van onze problemen. Maar tech brengt vaak juist weer nieuwe problemen met zich mee.

Al onze sprekers

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van jullie keynote spreker?
Visie, humor, kennis, ervaring, inspiratie, lichtheid. Nieuwe inzichten met liefde en aandacht gebracht. 
Hoe lang duurt een keynote?
De ene keynote duurt langer dan de ander. We hebben de korte variant ( 20 minuten) maar ook een langere. Net wat je wilt. In overleg met de spreker kijken we hoe we de keynote laten aansluiten op de invulling van jullie programma  als het gaat om de tijd.
En wat als ik een maatwerk verhaal wil?
Tuurlijk. Kan hoor! 
Wat als we annuleren?
Dan gaan onze leveringsvoorwaarden aan het werk. 
Wat kost een keynote speech?

Dat hangt af van de spreker die je graag wilt boeken en de lengte van de keynote. Als je een berichtje achterlaat dan kijken we samen naar de mogelijkheden