Een veelzijdige spreker met kennis over NFT’s, blockchain en een passie voor debatteren. 

NFT keynote speaker en gespreksleider

Waar kun je Huibert-Jan van Roest voor inschakelen? 

Huibert-Jan van Roest is debatleider, gespreksleider en keynote speaker over spreken voor publiek en over NFT’s (non fungible tokens) en spreken voor publiek. 

Huibert-Jan van Roest in het kort

Advocaat, kampioen debatteren en expert NFT’s (non fungible tokens) met passie voor het sprekersvak

Biografie 

Als advocaat leerde Huibert-Jan van Roest de kneepjes van het debatteervak. Het leverde hem de titel ‘Nederlands kampioen beleidsdebatteren’ op. Ook verbond hij zich aan de Pleitacademie als debat- en pleittrainer. Maar er zat meer in. Huibert-Jan van Roest ging het podium op als stand-up comedian, speelde door het hele land en won het Leeuwarder Cabaretfestival. 

De rode draad in zijn carrière was spreken voor publiek. Hij adviseerde en begeleide vele sprekers bij het vinden van hun eigen stem op het podium, voor een groep of tijdens de pitch. Hij is samen met Esther van der Voort eigenaar van het spreektraining bureau ‘Spreken voor Publiek’. 

Huibert-Jan van Roest was ook één van de eerste experts op het onderwerp non-fungible tokens. Hij begon de startup Dutch NFT Drops, waar kunstenaars terecht kunnen voor advies en begeleiding in het realiseren van NFT’s. Hij sprak onder andere op RTL Z over het fenomeen NFT’s. Hier werd hem onder andere de bekende vraag gesteld: wat zijn dat nou, die NFT’s en waarvoor kun je het in hemelsnaam gebruiken?

Publicaties

‘Weg met Wollig’ (2020) – een handboek voor iedereen die helder wil leren communiceren, of het nu in een speech, gesprek of op de mail is.

keynote speaker over NFT’s

Op zoek naar een keynote speaker over Non Fungible Tokens? Huibert-Jan van Roest maakt deze materie niet alleen begrijpelijk, hij maakt ook de mogelijkheden en toekomst van deze techniek inzichtelijk. In zijn keynote bespreekt hij zowel de kansen die NFTs bieden, als de grootste onzinnigheden die er voorbij komen in de door hype gedreven scene. 

keynote speaker over helder spreken voor publiek

Daarnaast heeft hij een keynote paraat over spreken voor publiek: “Weg met Wollig’. Deze daagt uit om helder te communiceren, de boodschap van je verhaal compact en begrijpelijk te brengen en eens op te houden met vaagtaal, jargon en draaien om de hete brei. 

Huibert-Jan van Roest als dagvoorzitter

Als dagvoorzitter kun je hem vol vertrouwen neerzetten op thema’s rond milieu, duurzaamheid, technologie, veiligheid en natuurlijk alles rondom blockchain, NFT’s, crypto, Web3 en innovatie op dat gebied. Beleggen en ondernemen zijn ook thema’s waar hij prima mee uit de voeten kan. 

Zelf een spreektraining volgen? Bijvoorbeeld een workshop krachtig presenteren of een helder ondernemersverhaal vertellen? Kijk eens rond bij trainingsbureau Spreken voor Publiek. Road to Keynote, een training ontwikkeld door Huibert-Jan van Roest, staat daar ook regelmatig in het aanbod. 

 

GaetanaFerla

Doortastende dagvoorzitter en moderator. Zowel off- als online houdt Gaetana Ferla de regie en brengt ze enthousiasme en energie. Betrouwbaar, goed voorbereid en inhoudelijk sterk door haar journalistieke achtergrond.

Michael Kortekaas keynote speaker

Een energieke keynote speaker die mensen in de doe-stand krijgt.  Michael is inzetbaar op thema’s rondom leiderschap, plezier in werk, teambuilding en in high performance werkomgevingen. Verandertrajecten? Boek Michael als …

Al onze sprekers

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van jullie keynote spreker?
Visie, humor, kennis, ervaring, inspiratie, lichtheid. Nieuwe inzichten met liefde en aandacht gebracht. 
Hoe lang duurt een keynote?
De ene keynote duurt langer dan de ander. We hebben de korte variant ( 20 minuten) maar ook een langere. Net wat je wilt. In overleg met de spreker kijken we hoe we de keynote laten aansluiten op de invulling van jullie programma  als het gaat om de tijd.
En wat als ik een maatwerk verhaal wil?
Tuurlijk. Kan hoor! 
Wat als we annuleren?
Dan gaan onze leveringsvoorwaarden aan het werk. 
Wat kost een keynote speech?

Dat hangt af van de spreker die je graag wilt boeken en de lengte van de keynote. Als je een berichtje achterlaat dan kijken we samen naar de mogelijkheden