Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Sprekers voor Publiek

Sprekers Voor Publiek kan de volgende persoonsgegevens van u verwerken: Uw voor- en achternaam, uw adresgegevens, uw telefoonnummer, uw e-mailadres, uw IP-adres. Wij verwerken dezegegevens met het doel contact met u op te nemen wanneer uinteresse heeft getoond in een van onze sprekers of dagvoorzitters.Daarnaast kunnen wij uw persoonsgegevens gebruiken bij deuitvoering van overeenkomsten met u, bijvoorbeeld wanneer u eenspreker bij ons heeft geboekt. Wij bewaren de persoonsgegevensniet langer dan nodig is voor dat doel. Wanneer er geenovereenkomst met u tot stand komt worden alle andere gegevens
dan contactgegevens niet langer dan een jaar bewaard. Wij delen depersoonsgegevens alléén met derden wanneer dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

COOKIES & ANALYTICS
Op de website van worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip vanopvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevensworden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op dewebsite. Spreker Voor Publiek gebruikt deze informatie om dewerking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

We maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoegebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldusverkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uwcomputer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagenop servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid vanGoogle voor meer informatie. Utreft ook het privacybeleid vanGoogle Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij tehouden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over deWebsite aan te kunnen verstrekken en om haar adverteerdersinformatie over de effectiviteit van hun campagneste kunnenbieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indienGoogle hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zoverdeze derdende informatie namens Google verwerken.

GEGEVENS INZIEN & LATEN WIJZIGEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigerenof te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar boekingen@sprekersvoorpubliek.nl. Wijz ullen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken op uw verzoek reageren.

Sprekers Voor Publiek is onderdeel van Spreken voor Publiek, eenhandelsnaam van HVR Legal B.V., geregistreerd in de KvK onder nr. 61407836.

Michael Kortekaas keynote speaker

Een energieke keynote speaker die mensen in de doe-stand krijgt.  Michael is inzetbaar op thema’s rondom leiderschap, plezier in werk, teambuilding en in high performance werkomgevingen. Verandertrajecten? Boek Michael als …

Eva Brouwer dagvoorzitter

Eva Brouwer is veelgevraagd dagvoorzitter en presentatietrainer voor het bedrijfsleven en grote events. Auteur van de #1 bestseller op Managementboek ‘In 10 stappen online presenteren’.

KjellLutz

Dagvoorzitter en moderator die de regie stevig in handen houdt. Kjell heeft een grote passie voor interactieve werkvormen, dus als je op zoek bent naar een dagvoorzitter die dit snapt én je kan adviseren: Kjell Lutz

dagvoorzitter vrouw

Keynote speaker, dagvoorzitter en gespreksleider met unieke stijl. Recht voor zijn raap en zonder omwegen dwars door het midden. Werkte jaren voor de nationale overheid en is dus immuun voor jargon geworden.

Jan Douwe Kroeske

Deze televisie-persoonlijkheid is keynote speaker, dagvoorzitter en uiteraard: presentator. Heeft een passie voor innovatie, duurzaamheid en bewegingsleer.

Al onze sprekers

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van jullie keynote spreker?
Visie, humor, kennis, ervaring, inspiratie, lichtheid. Nieuwe inzichten met liefde en aandacht gebracht. 
Hoe lang duurt een keynote?
De ene keynote duurt langer dan de ander. We hebben de korte variant (20 minuten) maar ook een langere. Net wat je wilt. In overleg met de spreker kijken we hoe we de keynote laten aansluiten op de invulling van jullie programma  als het gaat om de tijd.
En wat als ik een maatwerk verhaal wil?
Tuurlijk. Kan hoor! 
Wat als we annuleren?
Dan gaan onze leveringsvoorwaarden aan het werk. 
Wat kost een keynote speech?
Dat hangt af van de spreker die je graag wilt boeken en de lengte van de keynote.
Als je een berichtje achterlaat dan kijken we samen naar de mogelijkheden