Creatieve bedenker van interactieve werkvormen en solide dagvoorzitter

Een sterke procesbegeleider die snapt hoe je een zaal moet betrekken.

Een dagvoorzitter die interactie brengt op bijeenkomsten

Interactie tijdens events zorgen voor een levendig gesprek, betrokkenheid en leveren waardevolle input. De rol van de dagvoorzitter hierin is enorm. Kjell is een dagvoorzitter die de rode draad bewaakt; een rasechte procesbegeleider. Zijn specialiteit? Creatieve werkvormen voor bijeenkomsten. Hij weet er alles van en heeft er een echte passie voor. Lees verder!

Waar kun je Kjell voor boeken?

Kjell is een ervaren dagvoorzitter, gespreksbegeleider en moderator. Zijn kracht ligt in het overzicht houden, doorpakken en sturen op resultaat. Denk je nu ‘ja, maar we willen ook interactie, betrokkenheid van de mensen in de zaal en graag wat creatiever dan alleen WVNTTK’tje’. Zoek niet verder. Kjell is zelfverklaard spelletjesfanaat en schudt zonder moeite creatieve interactiemethodes uit zijn mouw. Dus als je wilt sparren met iemand die snapt hoe dit werkt: Kjell Lutz.

Engelstalige dagvoorzitter gezocht?

Yes, he can. Kjell begeleidt regelmatig Engelstalige bijeenkomsten. Dus dit is geen probleem.

Biografie

Kjell Lutz heeft een achtergrond als organisatiepsycholoog, woont in Maarssen en is sinds 2017 professioneel dagvoorzitter. Kjell kon zijn ei kwijt in het onderdeel waar andere collega’s nog al eens moeite mee hebben: interactieve werkvormen, zowel in online als live bijeenkomsten. Wie met Kjell heeft gewerkt heeft ervaren dat er meer is dan een microfoon de zaal door en de bekende ‘zijn er nog vragen?’. Prikkelend, creatief en met oog voor resultaat de interactie vormgeven. Inmiddels is dit zijn expertise. Je hierover laten adviseren door Kjell is zeker een aanrader. Je event wordt er beter van, punt uit.

Waar heeft Kjell Lutz affiniteit mee? 

  • Interactie in online en live bijeenkomsten
  • Psychologie
  • Zorg
  • HR
  • Fiscaliteit
  • Computing
  • Bordspelletjes. En de liefhebbers weten; dit is serieuze materie. 
  • Engelstalige dagvoorzitter

Hieronder kun je meer informatie aanvragen.

Zelf een spreektraining volgen of op zoek naar een trainingspartner voor je incompany programma? Kijk eens rond bij trainingsbureau Spreken voor Publiek. Voor zowel spreektraining als schrijfcoaching.

GaetanaFerla

Doortastende dagvoorzitter en moderator. Zowel off- als online houdt Gaetana Ferla de regie en brengt ze enthousiasme en energie. Betrouwbaar, goed voorbereid en inhoudelijk sterk door haar journalistieke achtergrond.

Michael Kortekaas keynote speaker

Een energieke keynote speaker die mensen in de doe-stand krijgt.  Michael is inzetbaar op thema’s rondom leiderschap, plezier in werk, teambuilding en in high performance werkomgevingen. Verandertrajecten? Boek Michael als …

Al onze sprekers

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van jullie keynote spreker?
Visie, humor, kennis, ervaring, inspiratie, lichtheid. Nieuwe inzichten met liefde en aandacht gebracht. 
Hoe lang duurt een keynote?
De ene keynote duurt langer dan de ander. We hebben de korte variant ( 20 minuten) maar ook een langere. Net wat je wilt. In overleg met de spreker kijken we hoe we de keynote laten aansluiten op de invulling van jullie programma  als het gaat om de tijd.
En wat als ik een maatwerk verhaal wil?
Tuurlijk. Kan hoor! 
Wat als we annuleren?
Dan gaan onze leveringsvoorwaarden aan het werk. 
Wat kost een keynote speech?

Dat hangt af van de spreker die je graag wilt boeken en de lengte van de keynote. Als je een berichtje achterlaat dan kijken we samen naar de mogelijkheden