‘We rise by lifting others’

‘We rise by lifting others’. Dat is de lijfspreuk van Bouchra Talidi. En dat is bijzonder, want als kind ervaarde Bouchra wat het betekent: ‘Vieze Turk!’ Haar leerprestaties werden structureel onderschat. Zo leerde ze al snel het verschil tussen recht en onrecht…

‘We rise by lifting others’. Dat is de lijfspreuk van Bouchra Talidi.

Keynote speaker, leiderschapscoach, trainer, dagvoorzitter, workshopleider, kwartiermaker en ondernemer. Directeur van het organisatieadviesbureau Inclusioncy, van waaruit zij diversiteit en inclusie als tweede natuur binnen een organisatie tot leven brengt. Bouchra en haar team helpen organisaties om hun weg te vinden in deze snel veranderende samenleving.

Verzette bergen bij het Ministerie van Sociale zaken en,  de KRO-NCRV.
Schudde het ministerie van Economische Zaken en Klimaat op en droeg haar steentje bij aan de politie op het diversiteitsbeleid.

Over Bouchra

Praktisch en to the point, dat is een van de kwaliteiten van Bouchra. ‘Weg met die verouderde kaartenbakken op de redacties van relevante media. Nieuwe moeten er komen. Met experts erin die recht doen aan de diversiteit binnen onze samenleving.’

Uitsluiting en discriminatie? Als kind ervaarde ze zelf wat dat betekent: ‘Vieze Turk!’ kreeg ze te horen op de basisschool, werden haar leerprestaties onderschat en leerde zij al snel het verschil tussen recht en onrecht. Geen rare keuze dus om rechten te gaan studeren.

Is er van overtuigd dat een inclusieve samenleving kan: ‘Als we maar bereid zijn om met elkaar gewoontegedrag te doorbreken en af te wijken van de platgetreden paden.’

Bouschra is dagvoorzitter, coach, trainer en adviseur.


Denise vertelt je graag wat je kunt verwachten wanneer een spreker bij je langs komt.Vul hieronder je gegevens in en we streven ernaar binnen een werkdag contact met je op te nemen. Dank voor je interesse!

Op de hoogte blijven van Sprekers voor Publiek?
SaakjeBakker

‘Waar ben ik nou toch mee bezig?’ vraagt bedrijfskundige Saakje zichzelf in 2014 af, zittend op de smeulende resten van een ogenschijnlijk succesvol leven.

Aaron Mick

We geloven dat technologie een oplossing is  voor veel van onze problemen. Maar tech brengt vaak juist weer nieuwe problemen met zich mee.

Al onze sprekers

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van jullie keynote spreker?
Visie, humor, kennis, ervaring, inspiratie, lichtheid. Nieuwe inzichten met liefde en aandacht gebracht. 
Hoe lang duurt een keynote?
De ene keynote duurt langer dan de ander. We hebben de korte variant ( 20 minuten) maar ook een langere. Net wat je wilt. In overleg met de spreker kijken we hoe we de keynote laten aansluiten op de invulling van jullie programma  als het gaat om de tijd.
En wat als ik een maatwerk verhaal wil?
Tuurlijk. Kan hoor! 
Wat als we annuleren?
Dan gaan onze leveringsvoorwaarden aan het werk. 
Wat kost een keynote speech?

Dat hangt af van de spreker die je graag wilt boeken en de lengte van de keynote. Als je een berichtje achterlaat dan kijken we samen naar de mogelijkheden