‘We rise by lifting others’

Wil je een spreker die leiderschap, diversiteit en inclusie inspirerend kan behandelen in een keynote? Een goede gespreksleider op deze thema’s? Bouchra Talidi is de naam.

Leiderschap, diversiteit en inclusie; dat zijn de thema’s van Bouchra Talidi

Waar kun je Bouchra Talidi voor boeken?

Bouchra Talidi is keynote speaker, presentator, gespreksleider en dagvoorzitter. Haar expertises zijn diversiteit, inclusie en leiderschap.

Bouchra Talidi in het kort

Inspirerend, ondernemend, confronterend. Ze is een veelgevraagd spreker, dus zorg dat je tijdig een aanvraag doet.

Biografie

‘Vieze Turk!’ kreeg Bouchra Talidi te horen op de basisschool. Haar leerprestaties werden stelselmatig onderschat en leerde zij al snel het verschil tussen recht en onrecht. Uitsluiting en discriminatie? Als kind ervaarde ze zelf wat dat betekent. Ze studeerde Rechten en Bedrijfswetenschappen en is nu een veelgevraagd spreker op het gebied van leiderschap, inclusiviteit en diversiteit. Ze is er van overtuigd dat een inclusieve en diverse samenleving kan: ‘Als we maar bereid zijn om met elkaar gewoontegedrag te doorbreken en af te wijken van de platgetreden paden.’

Bouchra Talidi is keynote speaker, leiderschapscoach, trainer, dagvoorzitter, workshopleider, kwartiermaker en ondernemer. Ze is directeur van het organisatieadviesbureau Inclusioncy, van waaruit zij diversiteit en inclusie als tweede natuur binnen een organisatie tot leven brengt. Bouchra en haar team helpen organisaties om hun weg te vinden in deze snel veranderende samenleving en termen als inclusie en diversiteit om te zetten in uitvoerbare plannen. Als keynote speaker zet ze een krachtig verhaal neer waar autoriteit en ervaring afspatten.

Want ze komt met ervaring. Ze verzette bergen bij het Ministerie van Sociale zaken en de KRO-NCRV en schudde het ministerie van Economische Zaken en Klimaat op. Ook bij de Politie werkte ze mee aan het beleidsthema diversiteit en inclusie.

Over de keynote van Bouchra Talidi

Bouchra Talidi is ondernemer, (ervarings)expert en wetenschappelijk geschoold. Deze combinatie is ijzersterk voor een krachtige spreker. Ze is praktisch en to the point, waarmee haar verhaal bruikbaar wordt voor organisaties en leidinggevenden.

Bouchra Talidi is zeker je vrouw als je op zoek bent naar een keynote speaker diversiteit en inclusie. Ze kan inspirerend spreken over inclusie en diversiteit, persoonlijk leiderschap en inclusief leiderschap. Over kwetsbaarheid, verandermanagement. De mens centraal en de menselijke maat. Neem contact op voor de passendheid binnen uw event.

Bouchra als dagvoorzitter?

Bouchra is een veelgevraagd dagvoorzitter bij congressen en events bij overheidsorganisaties, zorg en welzijn en onderwijsinstellingen.

Haar thema’s

  • Inclusie
  • Diversiteit
  • Beleid
  • Persoonlijk en inclusief leiderschap

Zelf een spreektraining volgen of praten over een incompany traject? Kijk eens rond bij trainingsbureau Spreken voor Publiek. Daar vindt je een interessant aanbod cursussen en voor op maat werk kun je hen ook invliegen. Bijvoorbeeld een training inclusief taalgebruik of diversiteit in je communicatie realiseren.

 

GaetanaFerla

Doortastende dagvoorzitter en moderator. Zowel off- als online houdt Gaetana Ferla de regie en brengt ze enthousiasme en energie. Betrouwbaar, goed voorbereid en inhoudelijk sterk door haar journalistieke achtergrond.

Michael Kortekaas keynote speaker

Een energieke keynote speaker die mensen in de doe-stand krijgt.  Michael is inzetbaar op thema’s rondom leiderschap, plezier in werk, teambuilding en in high performance werkomgevingen. Verandertrajecten? Boek Michael als …

Al onze sprekers

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van jullie keynote spreker?
Visie, humor, kennis, ervaring, inspiratie, lichtheid. Nieuwe inzichten met liefde en aandacht gebracht. 
Hoe lang duurt een keynote?
De ene keynote duurt langer dan de ander. We hebben de korte variant ( 20 minuten) maar ook een langere. Net wat je wilt. In overleg met de spreker kijken we hoe we de keynote laten aansluiten op de invulling van jullie programma  als het gaat om de tijd.
En wat als ik een maatwerk verhaal wil?
Tuurlijk. Kan hoor! 
Wat als we annuleren?
Dan gaan onze leveringsvoorwaarden aan het werk. 
Wat kost een keynote speech?

Dat hangt af van de spreker die je graag wilt boeken en de lengte van de keynote. Als je een berichtje achterlaat dan kijken we samen naar de mogelijkheden