Bertine Müller

Een dagvoorzitter die gaat voor heldere taal

Waar kun je Bertine Müller voor inschakelen? 

Bertine Müller is dagvoorzitter en gespreksleider

Bertine Müller in het kort

Verbindend, communicatief sterk, toegankelijk.

Biografie 

Dagvoorzitter Bertine Müller heeft haar sporen verdiend bij de televisie en gemeente Amsterdam. Bij de gemeente leerde ze bijeenkomsten te begeleiden waarbij er vaak sprake is van grote verschillen in kennis. Het snel duiden van de sfeer, mensen betrekken en zorgen dat iedereen begrijpt wat er wordt verteld; dat is aan Bertine welbesteed. Ze is iemand die gemakkelijk schakelt en interactie niet schuwt.

Ze is expert op het gebied van laaggeletterdheid. Bij de gemeente heeft ze haar stempel gedrukt op dit thema en vele ambtenaren bijgeschoold over dit onderwerp. Ze geeft trainingen over laaggeletterdheid.

Door haar televisie-ervaring kan zij ook worden ingezet als interviewer en presentator. Op het podium, maar ook voor de camera is zij als een vis in het water. Online bijeenkomsten weet zij dan ook in goede banen te leiden en net dat beetje extra te geven. Ook in aanloop naar een bijeenkomst kan zij met interviews meewerken aan de promotie als dat gewenst is.

Uniek: Bertine is gecertificeerd kindercoach met lesbevoegdheid. Bij events waar kinderen en jongeren een rol spelen verwijzen we graag naar haar.

Bertine Müller als dagvoorzitter en gespreksleider

Met haar vakkennis over helder communiceren weet ze toehoorders van ieder niveau te betrekken bij de inhoud, op een prettige manier. Ze heeft een warme, positieve stijl. Een betrouwbare, fijne dagvoorzitter en gespreksleider met een grote interesse in, en kennis van sociale vraagstukken en communicatie. Door haar ervaring bij de gemeente als gespreksleider en dagvoorzitter kan ze goed omgaan met bijeenkomsten met een politieke lading.

Onderwerpen die haar liggen

  Vakgebieden

  • Communicatie
  • Bestuur en beleid
  • Laaggeletterdheid
  • Sociaal Domein

Expertises 

  • Helder en toegankelijk communiceren
  • Deep democracy als tool
  • Lokale politiek in de praktijk
  • Jongeren betrekken bij het gesprek

Zelf een cursus spreken voor publiek volgen, of zoek je een incompany training?

Kijk eens rond bij trainingsbureau Spreken voor Publiek. Hier vind je een breed aanbod cursussen voor professionals op het gebied van spreken en schrijven. Ook kun je terecht voor incompany trainingen, zoals presenteren, pitchen of op maat.

GaetanaFerla

Doortastende dagvoorzitter en moderator. Zowel off- als online houdt Gaetana Ferla de regie en brengt ze enthousiasme en energie. Betrouwbaar, goed voorbereid en inhoudelijk sterk door haar journalistieke achtergrond.

Michael Kortekaas keynote speaker

Een energieke keynote speaker die mensen in de doe-stand krijgt.  Michael is inzetbaar op thema’s rondom leiderschap, plezier in werk, teambuilding en in high performance werkomgevingen. Verandertrajecten? Boek Michael als …

Al onze sprekers