Verandering in beweging zetten voelt vaak als een blok beton door de natte modder trekken. Michael Kortekaas krijgt mensen wél in beweging.

Een energieke keynote speaker die mensen in de doe-stand krijgt. 

Michael is inzetbaar op thema’s rondom leiderschap, plezier in werk, teambuilding en in high performance werkomgevingen. Verandertrajecten? Boek Michael als inspirerende spreker.

Voor wat kun je Michael Kortekaas boeken?

Michael is keynote speaker en spreker voor bedrijven en teams die hun werkhouding willen aanpakken, inspiratie nodig hebben of handvaten om meer en beter te presteren.

Michael in het kort

Een spreker waar de zaal energie van krijgt. Geen praatje om stilletjes naar te luisteren; hij maakt het persoonlijk en meteen toepasbaar.

Biografie

Michael is een zeer ervaren spreker die mensen in de doe-stand krijgt. Dat kwam hem niet aanwaaien; hij heeft 12,5 jaar gewerkt als trainer voor Defensie en de Politie. Kennis over mentale veerkracht en fitheid in high performance omgevingen; daar zit zijn kracht. En dat de principes hiervan voor iedereen een wereld van verschil kunnen maken bewijst hij steeds opnieuw.

Denk je ‘ik ken die man ergens van?’ Dat kan kloppen. Hij is sinds 2017 onderdeel van het NPO3 programma Hunted. Hierin moet het kandidaten lukken om 500 uur uit handen van de ‘hunters’ te blijven; mensen met een achtergrond bij Politie, Defensie en inlichtingendiensten. Michael Kortekaas is één van deze professionele hunters.

Michael Kortekaas baseerde zijn sessies op eigen levenservaring, jarenlange werkervaring en wetenschappelijk onderzoek. Inmiddels is hij een veelgevraagd spreker. Hij geeft ook trainingen, neem hiervoor contact op met Marieke de Rooij van trainingsbureau Spreken voor Publiek.

Over zijn keynote

Michael geeft zijn publiek handvatten om hun gedrag te veranderen. Hiervoor heeft hij zowel een prachtig verhaal, maar ook biedt hij tools en inzichten om ingesleten gewoontes te veranderen. Mensen verlaten zijn sessies met het gevoel dat ze iets hebben doorbroken; dat ze de energie en handvatten hebben om verder te komen waar ze eerst vastliepen. Als je op zoek bent naar iemand die verandering in mensen zelf kan bewerkstelligen, op het gebied van bijvoorbeeld leiderschap, werkgeluk of mentale veerkracht, dan is Michael Kortekaas je man. 

Michael Kortekaas staat als spreker en keynote speaker jaarlijks zo vaak op een podium dat we de tel kwijt zijn. Het is aan te bevelen bij interesse op tijd te informeren of het binnen zijn schema past. Maatwerk is uiteraard mogelijk. 

Thema’s 

  • Focus behouden
  • Energie in werk 
  • Werkgeluk: Work – Life Balance optimaliseren
  • Omgaan met werkdruk
  • Teambuilding: Sneller en beter samenwerken
  • Mentale veerkracht: een positieve mindset ontwikkelen
  • Leiderschap

Wil je zelf een betere spreker worden? Kijk eens rond bij Spreken voor Publiek voor inspirerende cursussen en workshops. Bijvoorbeeld over dagvoorzitterschap, speechen of jezelf krachtig presenteren als ondernemer.